tomt

Har inget och skriva.
Är inte motiverad att skriva heller.
Det är som att försöka smsa någon som knappt svarar eller aldrig kan höra av sig själv.
Också något jag är jävligt less!

Kommentarer
Postat av: Johannan

Jag tror du har massor du kan skriva men det verkar inte som du vill :/

Svar: Nej det har jag inte.
Yohannasliv

2013-04-06 @ 23:45:09
URL: http://brokenandfixed.blogg.se/
Postat av: Johannan

Du kan skriva om vad du bakat och hur du gör det, typ recept alltså, du kan skriva hur du upplever förändringarna med barnet, du kan lägga ut tips på musik, skriva hur du tror det blir när bebisen kommer, om dina mål och drömmar, göra såna listor, göra plus och minus listor med att skaffa barn, göra en checklista där du skriver vad ni har köpt och vad ni har kvar att köpa innan barnet kommer. Om du inte vill att namnet är hemligt kan du skriva en topp 5 lista med tänkta namn om det blir en flicka eller om det skulle råka bli en pojke. Det hade varit kul om du skrev om vad som händer i den veckan du är i, istället för att det kommer en kopierad text, då blir det mer personligt och intressant att läsa.
Där har du förslag :P

Svar: Jag har redan skrivit massa sån skit. Och det verkar ändå vara så ointressant för er ändå. Så varför ska jag skriva om sånt? Vi har redan bestämt namn och ska inte säga det fören hon kommit. Jag bakar knappt längre för jag har ingen ork eller lust.Tycker det är så himla tråkigt att ens försöka när det bara verkar ointressant. Så lägger hellre tid och energi på annat då. Så nej jag vill inte hålla på.
Suck. Det är så jag känner iallafall
Yohannasliv

2013-04-07 @ 13:09:24
URL: http://brokenandfixed.blogg.se/
Postat av: Jenny Lindberg

Jag tycker att det du skriver om är intressant, även om jag inte alltid kommenterar.. Ofta när jag läser bloggar som jag gillar så kanske man inte alltid har åsikter eller något att kommentera om jämt men man gillar ändå att läsa det. Så bara för att jag/andra inte kommenterar jämt betyder det inte att sakerna du skrivit om är ointressant. Men gillar du inte att blogga eller inte känner dig motiverad ska du ju inte känna ett måste till att göra de

Svar: Jag säger inte att det ska vara jämt.Men får man ingen respons så verkar det vara ointressant.
Liksom det enda som händer att jag är gravid.
Och är det då så intressant så visa det då.
Eller prata med mig då!!!!!!!!
Yohannasliv

2013-04-07 @ 17:04:08
URL: http://misslindberg.blogg.se
Postat av: Johannan

Jag har inte sett att du skrivit om något av det jag tipsade om. Och det spelar ju ingen roll om man ger dig tips för då vill du ändå inte skriva om det, det är det jag menade med att det inte verkar som att du vill blogga för allt känns så negativt och påtvingat.
Jag har kommenterat nästan alla dina inlägg och det hade jag väl inte gjort om jag inte tyckte att det var intressant? Sånt jag inte kommenterar är typ inlägg med bilder som du har skickat mms om eller som du redan lagt upp tidigare för då har jag redan sagt något om det. Men du kanske upplever att du inte får någon respons för att du skriver sällan? För mig är det ju lätt att följa eftersom jag har bloglovin men jag vet att många tröttnar på att engagera sig när man går in på en blogg flera gånger om dagen och så är där inga nya inlägg, det märker ju jag bara jag låter bli att blogga en dag.

2013-04-07 @ 18:43:10
URL: http://brokenandfixed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu